Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Proje

6.4.2017

Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Proje Başvurularına İlişkin Çok Önemli! (03.04.2017)

1- 2017 yılı itibarı ile başlayan Araştırma Üniversitelerini belirleme sürecinde, seçim kriterleri arasında Proje Tabanlı Uluslararası Değişim programı kapsamında hazırlanacak projeler de dikkate alınacaktır.

2- Proje ekibinde mutlaka öğrenci (lisans ve/veya lisans üstü) değişiminin olması gerekmektedir.

3- Proje ekibinde lisansüstü öğrencisi olup aynı zamanda araştırma görevlisi olanlar, projede öğrenci olarak yer alabilirler.

4- Proje önerilerinde proje süreleri minimum 6 (altı) aydır. Başvuru yapacak ve başvurusunu yapmış proje sahiplerinin proje sürelerine ilişkin başvurularında bu hususa dikkat edilmesi büyük önem taşımaktadır. Proje süresini 6 aydan kısa olarak hazırlayan proje sahiplerinin, süreyi minimum 6 ay şeklinde yeniden düzenlemeleri gerekmektedir. "