2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Proje Tabanlı Mevlana Değişim Programı Başvuruları

26.2.2018

(AKADEMİSYEN VE ÖĞRENCİ DEĞİŞİMİ)

*YÖK Başkanlığınca Proje Tabanlı Mevlana Değişim Programı kapsamında 2018-2019 akademik yılı için başvurular başlamıştır. Proje önerisi yapacak Akademik Personelin Yöksis üzerinden kendi şifreleri ile yapılacak başvuruların çıktısını 9 NİSAN 2018'e kadar Dış İlişkiler Ofisine teslim etmeleri gerekmektedir.

*Yöksis/Genel İşlemler/Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı butonundan Proje Önerisi için girişler yapılabilecektir.

ÖRNEK BİLGİ GİRİŞİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

*Tüm proje önerisi başvuruları koordinatörlüğümüz tarafından YÖK Başkanlığına Rektörlük Makamı üst yazısı ile iletilecektir. Bu sebeple proje önerisi yapan tüm akademisyenlerimizin YÖKSİS üzerinden girişlerini yaptıktan sonra koordinatörlüğümüze YÖKSİS üzerinden yaptıkları öneri başvurularının çıktısını imzaladıktan sonra ulaştırmaları gerekmektedir.

• YÖK Başkanlığına ait duyuru için TIKLAYINIZ (Hibeler ve Burslar da yer almaktadır)
  • Öncelikli Tematik Alan için TIKLAYINIZ.

ÖNEMLİ NOTLAR:

• Proje kapsamında gelen ve giden öğretim elemanlarının ortağı ülkeye en az 14 gün en fazla 90 gün gidebilirler.
  • Proje kapsamında gelen/giden öğrenci olması gerekmektedir ve öğrencilerin en az bir dönem en çok iki dönem ortak üniversitede bulunmaları gerekecektir.
  • Örnek Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Proje Önerisi Türkçe Başvuru Formu için tıklayınız.

( Form bilgi amaçlıdır. Formun girişinin sistem üzerinden gerçekleştirilerek çıktısının Mevlana Koordinatörlüğü ve Rektörlük aracılığı ile üst yazı ekinde iletilmesi gerekmektedir.)

• Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı kapsamında Proje Başvurusu yapmak isteyen öğretim elemanlarının, https://yoksis.yok.gov.tr adresinden başvuru yapılmaktadır.

HER TÜRLÜ SORU İÇİN YÖK MEVLANA PROJE DANIŞMA HATTI

Telefon: